“Prachtige Kohl Ithmid! zeer mooi en mijn ogen doen geen pijn meer sinds de tweede dag. Ik raad het iedereen aan, het geeft je een speciale gloed rond je ogen en werkt kalmerend…”

Nadia

“Ik was heel verheugd hoe snel de bestelling in de bus lag en omdat mijn gegevens niet duidelijk waren werd ik telefonisch benaderd, alle lof daarvoor! Mooi product!”

Nicky

“Sinds ik de Kohl Ithmid gebruik heb ik geen last meer van ontstoken ogen! Na jarenlang modderen met druppels, zalfjes en antibioticum. Een echte aanrader!!!”

Trudy

Reviews & Gebruikerservaringen

Bekijk hier de laatste gebruikerservaringen over Kohl Ithmid.

Is pure Kohl (ithmid) goed en gezond voor de ogen?

Is pure Kohl (ithmid) goed en gezond voor de ogen?

We krijgen regelmatig de vraag of Kohl Ithmid gezond is voor de ogen, en zo ja waarom. Het antwoord is, afhankelijk van de soort Kohl, tweeledig. In dit artikel verhelderen we waar je op moet letten als je de gezondheid van je ogen wilt boosten met Kohl. Pure Kohl...

Marokkaans beautyproduct: De Ithmid Kohl verovert de wereld

Marokkaans beautyproduct: De Ithmid Kohl verovert de wereld

Het woordje "kohl" wordt erg vaak gebruikt. Voor alle soorten oogmake-up, oogpotlood, kohl in crémevorm, et cetera. Er bestaan kohlvarianten die giftig zijn en bepaalde chemicaliën en lood bevatten, en er is kohl die juist erg gezond en 100% veilig is: de puur...

error: BESCHERMD TEGEN KOPIËREN - Alle KohlIthmid.nl-content is auteursrechtelijk beschermd. Wij treden actief juridisch op tegen iedere vorm van auteursrechtenschending.