Kohl in het Westen: eyeliner, oogschaduw, mascara, oogpotlood?

Het zal je vast al zijn opgevallen: hier in het Westen wordt Kohl haast niet gebruikt. Ondanks de grote voordelen ervan zien we helaas dat voornamelijk onnatuurlijke en chemische cosmetica wordt gebruikt. Ook zien we dat het woordje “Kohl” onterecht wordt gebruikt voor producten die geen natuurlijke kohl bevatten.

Ook oogpotloden mogen geen kohlpotloden worden genoemd omdat deze niet is samengesteld van de natuurlijke kohl.

Natuurlijke Kohl Ithmid (poeder) kan worden toegepast als eyeliner om de ogen mooier te maken: hierbij worden de oogleden gecontourneerd. Pure Ithmid poeder wordt ook gebruikt als mascara. De Ithmid wordt dan gebruikt om de wimpers te versterken en versieren. Daarnaast gebruikt men het als oogschaduw.

 

Reviews en beoordeling Kohl Ithmid

NADIA

"Prachtige Kohl Ithmid! zeer mooi en mijn ogen doen geen pijn meer sinds de tweede dag. Ik raad het iedereen aan, het geeft je een speciale gloed rond je ogen en werkt kalmerend..."

Nicky

"Ik was heel verheugd hoe snel de bestelling in de bus lag en omdat mijn gegevens niet duidelijk waren werd ik telefonisch benaderd, alle lof daarvoor! Mooi product!"

Trudy

"Sinds ik de Kohl Ithmid gebruik heb ik geen last meer van ontstoken ogen! Na jarenlang modderen met druppels, zalfjes en antibioticum. Een echte aanrader!!!"

KOHL MET KORTING

Wil je natuurlijke Kohl Ithmid in huis halen? Bestel de Kohl dan via onderstaande link bij Hijama.nl met onze speciale kortingsbon. Met deze bon betaal je alleen via KohlIthmid.nl GEEN verzendkosten naar Nederland.

Gebruik bij het afrekenen de kortingscode eyeliner.

error: BESCHERMD TEGEN KOPIËREN - Alle KohlIthmid.nl-content is auteursrechtelijk beschermd. Wij treden actief juridisch op tegen iedere vorm van auteursrechtenschending.