Waarom wordt Kohl Ithmid Eyeliner gebruikt?

Kohl Ithmid wordt om meerdere redenen gebruikt. Kohl wordt vooral cosmetisch en medisch gebruikt.

Cosmetisch gebruik:

100% Originele en natuurlijke Kohl Ithmid heeft een erg mooie grijze tot zilverachtige gloed waardoor je wimpers en ogen er mooi en intens uitzien.

Medisch gebruik:

In Oriëntaalse landen werd natuurlijke Kohl vooral gebruikt om de ogen op een natuurlijke wijze te verzorgen en genezen. Al Ithmid heeft, mede door de oriëntaalse kruidenmix, een anti-bacteriële werking waardoor de zenuwen en bloedvaten in de ogen worden geprikkeld. Dit kan pijn doen of even prikken, maar juist dit effect heeft volgens diverse onderzoeken positief effect op de kwaliteit van onze ogen en ons zicht.

Kohl Ithmid wordt ook vaak preventief ingezet om eventuele oogproblemen te voorkomen.

Let op! Er is veel neppe zwarte “kohl” in omloop, vooral in webshops die het niet zo nauw nemen met de cosmetische en digitale regels omtrent het verkopen van goederen. Deze items bevatten vaak geen pure ithmid maar een goedkoop alternatief zoals roet of andere giftige grondstoffen en bevatten dus vaak ook lood waardoor loodvergiftiging om de hoek komt kijken.

Ook zijn er diverse “Kohl” producten van premium merken beschikbaar zoals Guerlian. Deze bevatten vaak chemische toevoegingen en metalen waardoor het positieve effect van Kohl teniet wordt gedaan.

Om deze en andere redenen adviseren we je om (online) alleen 100% puur natuurlijke Kohl Ithmid poeder te kopen.

 

Reviews en beoordeling Kohl Ithmid

NADIA

"Prachtige Kohl Ithmid! zeer mooi en mijn ogen doen geen pijn meer sinds de tweede dag. Ik raad het iedereen aan, het geeft je een speciale gloed rond je ogen en werkt kalmerend..."

Nicky

"Ik was heel verheugd hoe snel de bestelling in de bus lag en omdat mijn gegevens niet duidelijk waren werd ik telefonisch benaderd, alle lof daarvoor! Mooi product!"

Trudy

"Sinds ik de Kohl Ithmid gebruik heb ik geen last meer van ontstoken ogen! Na jarenlang modderen met druppels, zalfjes en antibioticum. Een echte aanrader!!!"

KOHL MET KORTING

Wil je natuurlijke Kohl Ithmid in huis halen? Bestel de Kohl dan via onderstaande link bij Hijama.nl met onze speciale kortingsbon. Met deze bon betaal je alleen via KohlIthmid.nl GEEN verzendkosten naar Nederland.

Gebruik bij het afrekenen de kortingscode eyeliner.

error: BESCHERMD TEGEN KOPIËREN - Alle KohlIthmid.nl-content is auteursrechtelijk beschermd. Wij treden actief juridisch op tegen iedere vorm van auteursrechtenschending.