Hoe breng je Kohl Ithmid aan op je ogen?

Het aanbrengen van Kohl op de oogleden/waterlijn is makkelijk, maar vergt een goede hygiëne en precisie. De stappen zijn als volgt:

  1. Was je handen doorvoerig;
  2. Gebruik je lenzen? Breng de kohl dan aan voordat je de lenzen inbrengt; zo voorkom je dat je je ooglenzen beschadigd of er kohl onder de lenzen terecht komt;
  3. Gebruik een applicator (stokje) of je (schone) vingers om een beetje kohl op te nemen;
  4. Breng de kohl ithmid aan van de binnenkant van je ogen, tussen je oogleden zonder contact te maken met je ogen;
  5. Soms moet je de vorige stap een aantal keren herhalen;
  6. Pure kohl is redelijk waterproof, maar kan wel met speeksel worden verwijderd;
  7. Breng je teveel poeder aan? Geen probleem: het poeder zal zich ophopen aan de binnenkant van je ogen zodat je deze kan verwijderen.

Help! De kohl loopt snel uit…

Als de kohl eyeliner snel uitloopt kan dat verschillende oorzaken hebben. Meestal komt dit door een (te) vette / talgrijke huid, omdat je een voedende concealer of oogcréme gebruikt of wanneer je last hebt van wallen.

De grootste oorzaak is dus een huid dat teveel olie of vet bevat. Breng in dit geval de kohl in de avond aan vlak voordat je slaapt. Hierdoor geniet je toch van de meeste voordelen die pure ithmid te bieden heeft.

 

 

Reviews en beoordeling Kohl Ithmid

NADIA

"Prachtige Kohl Ithmid! zeer mooi en mijn ogen doen geen pijn meer sinds de tweede dag. Ik raad het iedereen aan, het geeft je een speciale gloed rond je ogen en werkt kalmerend..."

Nicky

"Ik was heel verheugd hoe snel de bestelling in de bus lag en omdat mijn gegevens niet duidelijk waren werd ik telefonisch benaderd, alle lof daarvoor! Mooi product!"

Trudy

"Sinds ik de Kohl Ithmid gebruik heb ik geen last meer van ontstoken ogen! Na jarenlang modderen met druppels, zalfjes en antibioticum. Een echte aanrader!!!"

KOHL MET KORTING

Wil je natuurlijke Kohl Ithmid in huis halen? Bestel de Kohl dan via onderstaande link bij Hijama.nl met onze speciale kortingsbon. Met deze bon betaal je alleen via KohlIthmid.nl GEEN verzendkosten naar Nederland.

Gebruik bij het afrekenen de kortingscode eyeliner.

error: BESCHERMD TEGEN KOPIËREN - Alle KohlIthmid.nl-content is auteursrechtelijk beschermd. Wij treden actief juridisch op tegen iedere vorm van auteursrechtenschending.