De eigenschappen van pure Kohl Ithmid

Pure Kohl Ithmid is donkergrijs en zilverachtig. Het is geen zwart!Is je “Kohl Ithmid” zwart? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk geen echte Ithmid, maar (neppe en soms giftige) lage kwaliteits Kohl.

Kohl Ithmid heeft een bewezen anti-bacteriele werking

Kohl prikt meestal in de ogen. Dit is afhankelijk van de Ithmidsoort en van je lichamelijke reactie op de Kohl.

Kohl Ithmid werkt het beste wanneer je deze voor het slapen aanbrengt in/op je ogen en oogleden. Tijdens het slapen krijgen je ogen de tijd om aan de kohl te wennen en kan de kohl inwerken. Zo profiteer je het meest van de Kohl. De Kohl kun je vervolgens in de ochtend eventueel verwijderen.

Kohl Ithmid is 100% Loodvrij!

 

Reviews en beoordeling Kohl Ithmid

NADIA

"Prachtige Kohl Ithmid! zeer mooi en mijn ogen doen geen pijn meer sinds de tweede dag. Ik raad het iedereen aan, het geeft je een speciale gloed rond je ogen en werkt kalmerend..."

Nicky

"Ik was heel verheugd hoe snel de bestelling in de bus lag en omdat mijn gegevens niet duidelijk waren werd ik telefonisch benaderd, alle lof daarvoor! Mooi product!"

Trudy

"Sinds ik de Kohl Ithmid gebruik heb ik geen last meer van ontstoken ogen! Na jarenlang modderen met druppels, zalfjes en antibioticum. Een echte aanrader!!!"

KOHL MET KORTING

Wil je natuurlijke Kohl Ithmid in huis halen? Bestel de Kohl dan via onderstaande link bij Hijama.nl met onze speciale kortingsbon. Met deze bon betaal je alleen via KohlIthmid.nl GEEN verzendkosten naar Nederland.

Gebruik bij het afrekenen de kortingscode eyeliner.

error: BESCHERMD TEGEN KOPIËREN - Alle KohlIthmid.nl-content is auteursrechtelijk beschermd. Wij treden actief juridisch op tegen iedere vorm van auteursrechtenschending.