We krijgen regelmatig de vraag of Kohl Ithmid gezond is voor de ogen, en zo ja waarom. Het antwoord is, afhankelijk van de soort Kohl, tweeledig. In dit artikel verhelderen we waar je op moet letten als je de gezondheid van je ogen wilt boosten met Kohl.

Pure Kohl Ithmid is gezond…

100% Pure natuurlijke Kohl Ithmid is gezond voor de ogen omdat deze onder andere de traankliertjes activeert, geen lood bevat en de ogen beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf (zoals schadelijke UV-stralen).

Check ook de verschillende recensies en ervaringen met Pure Kohl Ithmid.

…maar wel opletten met namaak- en nepkohl

Tegelijkertijd is het belangrijk om te weten dat er ook namaak-kohl en ithmid bestaat, die juist schadelijk kan zijn. Deze varianten tref je voornamelijk in landen als India en Pakistan. Deze producten worden ook geëxporteerd naar Nederland en België.

Deze namaakproducten zijn zelfs zo slecht voor de gezondheid dat de FDA (in de VS) en Saudi-Arabië dergelijke “eyeliners” hebben verboden en vernietigen. Let er daarom op dat je alleen correcte kohl ithmid gebruikt.

Pure Kohl Ithmid is gezond maar oppassen voor foute en neppe Kohl met Zamzam of Lood
Pure Kohl Ithmid is gezond maar oppassen voor foute en neppe Kohl met Zamzam of Lood
error: BESCHERMD TEGEN KOPIËREN - Alle KohlIthmid.nl-content is auteursrechtelijk beschermd. Wij treden actief juridisch op tegen iedere vorm van auteursrechtenschending.